Over ons

Op InterieurKoning.nl doe je inspiratie op voor de inrichting van je huis en tuin. Op dit nieuwe woonblog vind je de leukste en meest vernieuwende woonideeën in de vorm van voorbeelden en tips. Ook worden er regelmatig Do-It-Yourself ideeën geplaatst om zo je woning kleur te geven. Om het af te maken gaan we er in de nabije toekomst voor zorgen dat er wekelijks een winactie plaatsvindt op InterieurKoning.nl om je zo de kans te geven een leuke prijs te winnen!

Heb jij leuke ideeën, tips of lijkt het je leuk om een bijdrage te leveren aan InterieurKoning.nl? InterieurKoning.nl is op zoek naar enthousiaste bloggers. Het bloggen op InterieurKoning.nl kan op verschillende manieren. Voor de opties, voorwaarden en voordelen kun je een kijkje nemen op onze gastblog pagina.

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste woontrends, de leukste interieurtips en inspiratie ontvangen? Volg ons dan via Facebook en Twitter! Zo blijf je ook op de hoogte van nieuwste winacties op InterieurKoning.nl!

Redactie InterieurKoning.nl

[social type=”facebook” link=”https://www.facebook.com/interieurkoning” size=”32″] [social type=”twitter” link=”https://twitter.com/interieurkoning” size=”32″]