Vintage in de slaapkamer

Vintage in de slaapkamer

Vleugje vintage toevoegen aan je inrichting

Waarom zou je het thema vintage alleen in je woonkamer laten terugkomen? Ook in je slaapkamer kun je een vleugje vintage toevoegen aan je inrichting! Vintage is vandaag de dag helemaal hip en dat is niet zo verwonderlijk, want het staat voor authenticiteit en items met een geschiedenis. Je brengt er een vleugje nostalgie mee in je huis, want de oude spulletjes doen oude tijden herleven en krijgen een tweede leven. Vaak hebben deze items een verweerde look en dat treft, want dat is helemaal de uitstraling die bij deze oude look past. Het leuke is dat je dit thema kunt combineren met moderne items, zodat een geheel eigen, persoonlijke stijl ontstaat.

Van een catchy achterwand tot een karakteristiek bankje

Dus ook voor in je slaapkamer, want een vintage slaapkamer inrichting is in steeds meer huizen te vinden, inclusief bijpassende vintage slaapkamer accessoires. Ga bijvoorbeeld voor een achterwand van steigerhout als hoofdbord bij je bed. Zo heb je een vintage eyecatcher in je slaapkamer die niet alleen heel mooi staat, maar waarmee je ook nog eens goed bezig bent met recyclen. Een oud, karakteristiek bankje aan het eind van je voeteneind is ook een goed idee. Je kunt er vintage slaapkamer accessoires op neerzetten, om je vintage slaapkamer inrichting helemaal af te maken. Ook leuk: een oud schoolstoeltje in je slaapkamer neerzetten, om bijvoorbeeld je kleding op te hangen of als stoel achter een vintage bureautje. Want wat dacht je bijvoorbeeld van een oude schoolbank als mooi meubel?

Eenheid uitstralen met oude look

Je ziet: met het thema vintage kun je alle kanten op. Ook in je slaapkamer. Ben je helemaal fan van het thema, dan kun je er voor kiezen om meerdere ruimtes in je huis met deze oude look aan te kleden. Zo creeër je eenheid in je huis en ook rust, want met vintage items houd je je inrichting rustig. Wie weet staat er op de zolder van je ouders of tante nog wel iets leuks om je slaapkamer mee in te richten! Zo heb je niet alleen een echt oud product, maar ook nog eens een item waar een mooie herinnering aan zit.

Author

Op InterieurKoning.nl doe je inspiratie op voor de inrichting van je huis en tuin. Bij InterieurKoning.nl kunnen zowel particulieren als bedrijven ideeën op doen of delen. Ben je op zoek naar tips voor het inrichten van je woonkamer, badkamer, kinderkamer of tuin? Bij InterieurKoning.nl ben je aan het juiste adres!

Related Posts

No related posts found.