Uw woning beveiligen tegen inbraak doet u zo!

Uw woning beveiligen tegen inbraak doet u zo!

Inbrekers willen zo snel mogelijk bij u binnen zijn, en als het even kan gewoon via de voor- of achterdeur. Het zogenaamde ‘cilinder trekken’ (kerntrekken) is een populaire methode onder inbrekers om snel een deur open te krijgen. Om u te beschermen tegen deze inbraakmethode zijn speciale anti kerntrek producten nodig. Daarnaast zijn er nog talloze inbraakmethodes. Om inbrekers geen kans te geven, is het van belang uw woning zo goed mogelijk te beschermen met veiligheidsproducten. Heeft u geen deurspion, intercom of raampje naast de deur? Laat deze dan plaatsen als u geen andere mogelijkheid heeft te zien wie er voor de deur staat (een huiskamerraam bijvoorbeeld).

Kerntrekbeslag: beveilig uw sloten!


Als u zich wilt beschermen tegen kerntrekken, kunt u een anti kerntrek cilinderslot kopen of kerntrekbeslag kopen. Anti kerntrek cilinders zijn cilindersloten die bestand zijn tegen de populaire kerntrek methode. Deze ski sloten zijn voorzien van het SKG3 keurmerk wat staat voor Extra Zwaar Inbraakwerend. Ook kunt u kiezen voor kerntrekbeslag: dit is deurbeslag van hoogwaardig staal dat de cilinder beschermt tegen de kerntrek methode. Het bestaat uit twee schilden die aan de binnen- en buitenkant van een deur worden geplaatst. Het schild is voorzien van een roterend plaatje dat voorkomt dat een schroef in de cilinder kan worden vastgezet. Ook is het van belang dat het slot in uw deur van goede kwaliteit is. Kies daarom voor een veiligheidsslot: dit slot voldoet aan het Politie Keurmerk Veilig Wonen en is voorzien van een SKG** certificaat. Met kerntrekbeslag wapent u zich ook tegen de veel gebruikte Bulgaarse methode (afbreken van de cilinder) en kunt u weer met een gerust hart op vakantie! Bovendien kunt u met goed deurbeslag vaak veel geld besparen op uw verzekeringspremies

Andere veiligheidsproducten


Naast deurbeveiliging kunt u uw ramen ook met diverse producten beveiligen tegen inbraak. Bijvoorbeeld door het plaatsen van een barrierestang, dit is een inbraakwerende stang die tussen de kozijnen wordt geplaatst. En tegen de inbraakmethode ‘openwrikken’ kunt u anti inbraak strips op zowel uw deuren- als ramen plaatsen. Een alarmknop (of draadloze deurbel) die in contact staat met een particuliere alarmcentrale of uw buren naast uw voordeur kan goed van pas komen om snel hulp te laten komen als u het niet vertrouwd of als iemand met geweld binnen wil komen.

Author

Op InterieurKoning.nl doe je inspiratie op voor de inrichting van je huis en tuin. Bij InterieurKoning.nl kunnen zowel particulieren als bedrijven ideeën op doen of delen. Ben je op zoek naar tips voor het inrichten van je woonkamer, badkamer, kinderkamer of tuin? Bij InterieurKoning.nl ben je aan het juiste adres!

Related Posts

No related posts found.