Paasdecoratie zelf maken

Paasdecoratie zelf maken

Ben je al begonnen met de decoratie van je woning om zo in de paasstemming te komen? Wij zijn in ieder geval al volop bezig om leuke ideeën te verzamelen om je huis te versieren met prachtige paasdecoratie. Zo hebben we al tips gegeven voor het versieren van paastakken en het combineren van paastakken met je interieur. Er is veel decoratie te verkrijgen, zowel bij webshops, als bij fysieke winkels. Maar, is het niet veel leuker om de paasdecoratie zelf te maken? Zo creëer je niet alleen een gezellige, maar ook unieke sfeer in je huis! Er zijn veel soorten paasdecoratie die je zelf kunt maken. Bij deze enkele leuke voorbeelden!

paaskransDeze leuke paaskrans is gemaakt van wit geverfde takken en gedecoreerd met veren van een parelhoen en struisvogel. Er zijn ganzeneieren gebruikt en bloembollen om de krans verder te versieren. De eieren zijn met zwart schoolbordverf geverfd en de teksten zijn met een witte markeerstift geschreven. Alles is aan elkaar gemaakt met aluminium touw, zodat de paaskrans stevig blijft zitten!

madeliefjes in schaal met eierenDe madeliefjes en eitjes in deze foto liggen op een taartplateau, waarin een laagje water is gegoten voor de madeliefjes. Daarop enkele mooi gestipte ganzen of kalkoeneneitjes.

paaseitjes met bloemPaasdecoratie zelf maken doe je bijvoorbeeld met deze leuke eierdopjes met bloem. Eenvoudig gemaakt met een eierdopje, eierschaal en een leuke klein bloemstukje.

paaskaarsjesLeuke paaskaarsjes die je zelf eenvoudig kunt maken. Het enige wat je ervoor nodig hebt is 2 waxine-houders, 2 waxine lichtjes en twee eierdopjes. De waxine lichtjes stop je in de eierdopjes, je strooit wat schilletjes ei in de waxine-houders en klaar zijn de kaarsjes! Deze paaskaarsjes kun je op de salontafel, eettafel of bijvoorbeeld op je dressoir zetten.

Heb je nog meer creatieve ideeën om de woning klaar te maken voor pasen? Stuur een foto naar info@interieurkoning.nl en wij plaatsen jouw creatie om zo anderen te inspireren!

Author

Op InterieurKoning.nl doe je inspiratie op voor de inrichting van je huis en tuin. Bij InterieurKoning.nl kunnen zowel particulieren als bedrijven ideeën op doen of delen. Ben je op zoek naar tips voor het inrichten van je woonkamer, badkamer, kinderkamer of tuin? Bij InterieurKoning.nl ben je aan het juiste adres!

Related Posts

No related posts found.