Metamorfose voor je bedrijf

Metamorfose voor je bedrijf

Een bedrijf verhuizen is kostbaar, ingewikkeld en vooral het tijdrovend. Denk aan het geregel, de internetverbinding die niet op tijd wordt geleverd en post die vier maanden na dato nog op het verkeerde adres wordt geleverd. Het is misschien een beter idee om het huidige kantoor eens flink te onderwerpen aan redesign.

Dat kan door een paar tafels te veranderen en meubilair opnieuw te schikken. Daar verandert echter maar bitter weinig door. Je kunt zelf de slag gaan, bijvoorbeeld met de setting van de bureaus. Dat zijn namelijk de belangrijkste meubelstukken in een normale kantoorruimte. Bovendien zie je dan vanzelf waar archiefkast, bureaustoelen, planten en andere voorwerpen komen te staan. Denk daarbij creatief en gooi het helemaal om, voor zover de ruimte dat toelaat. Er zijn echter wel enkele aandachtspunten, die dubbel schuiven en verhuizen kan voorkomen.

Zo is het niet erg handig om bureaus neer te zetten buiten bereik van wandcontactdozen en is het raadzaam om goed te kijken naar boven. Dat is niet alleen goed voor de juiste lichtinval rond ontvangstbalies en directiebureaus. In het plafond zitten doorgaans ook luchtroosters of luchtverdelers voor airconditioning, en dergelijke. Een verkeerde plaatsing van bureaus kan tot gevolg hebben dat werknemers met tocht in hun nek werken of dat het juist enorm warm wordt op die plek. Het gevolg kan zijn dat de hele verhuizing negatief wordt beoordeeld. En collega’s die met de pest in hun lijf werken, gaan vroeg of laat in het rond kijken.

Een complete verrassing zal het ook voor hen zijn om een geheel nieuwe inrichting te zien. En het zal letterlijk goed werken, want een verfrissend nieuwe omgeving is goed voor de arbeidsproductiviteit. Juist daarvoor is projectinrichting een nuttig instrument. In het kort: geheel afgestemd op de wensen wordt de inrichting projectmatig en integraal aangepakt, zodat het in een keer een frisse beurt krijgt. Dat moet in een keer goed, dus het is uiteraard mogelijk om eerst een visualisatie te zien van het eindresultaat. Daarbij komt meteen ook het idee goed tot leven. Bij gedreven projectinrichters is er inspiratie voldoende, maar eigen inbreng is juist belangrijk om de wensen van opdrachtgever tot leven te laten komen. Het grote assortiment dat te vinden is designkantoormeubilair.nl te vinden, zal ongetwijfeld zorgen voor een duidelijk beeld van de werkplek anno 2017. Een scherpe totaalprijs, en een gratis en vrijblijvend offerte zijn daarin standaard inbegrepen. Gaat het al kriebelen op de werkvloer?

Author

Op InterieurKoning.nl doe je inspiratie op voor de inrichting van je huis en tuin. Bij InterieurKoning.nl kunnen zowel particulieren als bedrijven ideeën op doen of delen. Ben je op zoek naar tips voor het inrichten van je woonkamer, badkamer, kinderkamer of tuin? Bij InterieurKoning.nl ben je aan het juiste adres!

Related Posts

No related posts found.