Maak je industriële interieur compleet met industriële verlichting

Maak je industriële interieur compleet met industriële verlichting

Je hebt al enkele industriële meubels aangeschaft en ook je woonaccessoires passen helemaal bij de industriële woonstijl, maar je bent nog niet helemaal tevreden. Heeft jouw woning nog niet volledig een industriële stijl? Dan kun je hier eenvoudig en snel iets aan doen. Om deze woonstijl echt goed door te voeren in huis, heb je namelijk alleen industriële verlichting nodig.

Verschillende soorten lampen

Er zijn vele soorten lampen met een industriële stijl. Je kunt jouw interieur verrijken met een stoere industriële hanglamp, maar je kunt ook een industriële vloerlamp kopen. Wil je een mooie en stoere lamp aan de muur hangen, dan koop je een industriële muurlamp. En zoek je een stoere lamp om op de eettafel, op het bureau of in de kast te zetten? Dan ga je op zoek naar een industriële tafellamp.

Industriële lampen met elkaar combineren

Wij raden je aan niet één industriële lamp te kopen, maar verschillende lampen met een industriële stijl met elkaar te combineren. Op deze manier voer je de industriële woonstijl namelijk nog beter door in je inrichting. Je kunt bijvoorbeeld een industriële vloerlamp kopen en een hanglamp zoeken die hierbij past. Ook kun je meerdere muurlampen, een hanglamp en een vloerlamp kopen.

Industriële lampen kopen: drie praktische tips

Voor we dit artikel afsluiten, geven we je nog graag drie praktische tips voor het kopen van industriële lampen. Onderstaande tips kun je gebruiken als je een industriële vloerlamp gaat kopen, maar ook als je een hanglamp, een tafellamp of een muurlamp gaat aanschaffen.

Tip 1: bepaal hoe groot de lamp moet worden. Een hanglamp mag best wat groter zijn, maar een tafellamp voor op een klein bureau niet.

Tip 2: bepaal de juiste kleur. Kijk eens goed naar je interieur: welke kleuren komen hier terug? Ga op zoek naar een lamp die binnen het huidige kleurenpallet van je inrichting past.

Tip 3: ga voor een eyecatcher. De industriële stijl komt nog duidelijker naar voren in je woning als je een industriële eyecatcher hebt. Dit kan een kast, een tafel of een ander meubelstuk zijn, maar ook jouw industriële verlichting kan de ultieme eyecatcher worden.

Author

Op InterieurKoning.nl doe je inspiratie op voor de inrichting van je huis en tuin. Bij InterieurKoning.nl kunnen zowel particulieren als bedrijven ideeën op doen of delen. Ben je op zoek naar tips voor het inrichten van je woonkamer, badkamer, kinderkamer of tuin? Bij InterieurKoning.nl ben je aan het juiste adres!

Related Posts

No related posts found.