Trendy steigerhouten meubels

Trendy steigerhouten meubels

maart 4, 2016 Geen reacties

Steigerhouten meubels zijn tegenwoordig erg trendy. Deze meubels worden vandaag de dag veel gebruikt voor meubels in de woonkamer maar ook voor tuinmeubels, slaapkamers kasten, keukenkastjes en zelfs in de badkamer.

Enkele behang-tips

Enkele behang-tips

oktober 6, 2015 Geen reacties

Ook voor behangers geldt; oefening baart kunst. Toch brengt een aantal basisprincipes je al een eind op weg. Hieronder bespreken we zo een paar kneepjes van het vak. Wij hopen dat ze je helpen om het behang iets vlotter tegen de muren te krijgen.

Opzoek naar decoratie voor de ramen?

Opzoek naar decoratie voor de ramen?

september 24, 2015 Geen reacties

Je bent dus op zoek naar passende raamdecoraties. Dan heb je heel wat te overwegen. Één van die overwegingen is modieus: welke stijl en kleur kies je? Met dit aspect helpen wij je hieronder verder. We bespreken drie voorname trends die in 2015 het karakter van raambehandelingen bepalen.

Originele en duurzame wanddecoratie

Originele en duurzame wanddecoratie

januari 20, 2015 1 reactie

Een huiskamer kan nog zo mooi ingericht zijn, wanddecoratie mag niet ontbreken! In een eerder artikel zijn al enkele wanddecoratie tips uitgewerkt en elk van de decoraties heeft zo zijn eigen charmes. Maar wat is nou nog speciaal en origineel? Lees hieronder meer over originele én duurzame wanddecoratie.

De Franse Stijl

De Franse Stijl

december 12, 2014 Geen reacties

Ah… Frankrijk. De verfijnde keuken, de schoonheid van de steden, de elegantie van de Franse vrouwen, cultuur en individuele stijl

Tips voor meer kleur in huis

Tips voor meer kleur in huis

april 30, 2014 Geen reacties

Het is een feit: huisinrichting gebeurt nou eenmaal meestal in neutrale kleuren. Dit maakt je huis echter al snel saai. Daarom hebben wij een aantal manieren op een rijtje gezet om meer kleur in huis te brengen!