De badkamertrends van 2016

De badkamertrends van 2016

juli 23, 2016 Geen reacties

Woontrends wisselen doorgaans sneller dan badkamertrends. Sterker nog: tot pakweg veertig jaar geleden moest een badkamer vooral functioneel zijn. Een

Trendy steigerhouten meubels

Trendy steigerhouten meubels

maart 4, 2016 Geen reacties

Steigerhouten meubels zijn tegenwoordig erg trendy. Deze meubels worden vandaag de dag veel gebruikt voor meubels in de woonkamer maar ook voor tuinmeubels, slaapkamers kasten, keukenkastjes en zelfs in de badkamer.

De nieuwe trends in tegels

De nieuwe trends in tegels

november 16, 2015 Geen reacties

Het afgelopen jaar bracht ons een aantal van de meest geavanceerde tegels ooit. Ook in Nederlandse topcollecties zoals Tegelned.nl laat de enorme explosie aan mogelijkheden zich merken. Veel heeft te maken met de technische vooruitgang die in recente jaren werd geboekt, met name op het gebied van 3D printen. Hieronder ontdek je waartoe die evolutie allemaal in staat is. Dit zijn de nieuwe trends in tegels.

Opzoek naar decoratie voor de ramen?

Opzoek naar decoratie voor de ramen?

september 24, 2015 Geen reacties

Je bent dus op zoek naar passende raamdecoraties. Dan heb je heel wat te overwegen. Één van die overwegingen is modieus: welke stijl en kleur kies je? Met dit aspect helpen wij je hieronder verder. We bespreken drie voorname trends die in 2015 het karakter van raambehandelingen bepalen.

Help, de wasmachine is kapot! Wat nu?

Help, de wasmachine is kapot! Wat nu?

augustus 14, 2015 Geen reacties

Een wasmachine is onmisbaar voor elk huishouden. Je kunt het je daarom niet veroorloven dat een wasmachine kapot gaat. Zeker als je een beperkt budget hebt, is het belangrijk dat de wasmachine goed zijn werk blijft doen. Maar wat nu als de wasmachine toch kapot gaat. Wat doe je dan?

Let bij het verbouwen van je badkamer op de leidingen

Let bij het verbouwen van je badkamer op de leidingen

juli 29, 2015 Geen reacties

Wanneer je je badkamer gaat verbouwen of laat verbouwen dan zal je goed moeten nadenken over het netwerk aan leidingen. Het verloop van de leidingen zijn namelijk bepalend voor de hoeveelheid energie die er bespaart wordt, verstoppingen en lekkages. In dit artikel vertellen we er meer over.

Badkamertrends in 2015

Badkamertrends in 2015

februari 9, 2015 1 reactie

Zowel op het gebied van interieur als op het gebied van badkamers zijn elk jaar verschillende nieuwe trends te herkennen. In 2015 draait in de badkamer en toilet alles om wellness, ontspanning en comfort. Men moet in de badkamer geheel kunnen ontspannen en een fijne, plezierige tijd kunnen beleven. Het is moeilijk om één of meerdere stijlen als dé trend van het jaar te bestempelen, omdat comfort in allerlei soorten en maten komt. Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van enkele herkenbare elementen die je in 2015 veel zult zien terugkomen.