Een diepgaande blik op 8 super luxe badkamers

Een diepgaande blik op 8 super luxe badkamers

In de zoektocht naar mooie badkamers, zijn we op acht zeer luxueuze badkamers gestuit. Deze prachtige badkamers, doordrenkt van schoonheid, zijn fantastische ruimtes. Voor veel onder ons weliswaar onbetaalbaar, maar de inrichting en de schoonheid van deze luxueuze badkamers kan wel als inspiratie gelden voor onze eigen, wat minder luxe, badkamers.

Balamatsiuk Oksana

De eerste badkamer in deze collectie is een badkamer ontworpen door Balamatsiuk Oksana. Deze badkamer is geschikt voor een ware sneeuwkoningin. Verlichtingsarmaturen worden gevormd door grimmige winter takken, ijzige vloertegels waarop je over de vloer kan schaatsen en twinkelende mozaïektegels vormen een muur van vorst achter een tegen de muur gemonteerde badmeubel.

Een lange openhaard in de vorm van een brievenbus zorgt,  terwijl je heerlijk ligt te ontspannen, voor een heerlijke warmte boven de badkuip. Het bad is gedeeltelijk verduisterd door matglazen panelen, waardoor een geheimzinnige look wordt gecreëerd , wat lijkt op een winterse schuilplaats.

Boven het bad, biedt een nachtelijke hemel een rustgevend deken van fonkelende sterren, terwijl je ligt te badderen. De houten lambrisering rond het bad geeft de badzone een gezellige hut sfeer.

Patrushev Eugene en Irina

De badkamer, ontworpen door Patrushev Eugene en Irina, is een andere op basis van natuur geïnspireerde badkamer. De donkere takken van een boomtop zijn over het gehele plafond te zien. Naast het beeldschone ronde raam is een bosrijke omgeving te zien, wat de indeling van de badkamer ten goede komt. De houten lambrisering brengt het uitzicht van buiten naar binnen.

Martyusheva Veronica

Ter verandering volgt onderstaande badkamer, ontworpen door Martyusheva Veronica, een spelletjes thema, waaronder een domino muurschildering en stoelen in de vorm van dobbelstenen. Het verzonken bad met een geïntegreerde rand is nauwelijks zichtbaar op de vloer wat schitterend oogt.

Maria Ivanova

Maria Ivanova ontwierp deze slimme en verfijnde badkamer indeling, met granieten delen op de vloer, het bad en voor een groot deel op de muren.

Design Bureau ARCHWOOD Marina Izmailov

Deze badkamer, ontworpen door Design Bureau Archwood Marina Izmailov, is heerlijk tropisch en ontspannen ingericht. Door het gebruik van frisse kleuren is de badkamer erg open en lijkt hij grote dan dat hij eigenlijk is.

LINE8

LINE8 heeft een zeer mannelijke badkamer ontworpen. Deze heeft namelijk een industriële uitstraling met een vleugje rock and roll.

Faynblat Victoria

De badkamer die is ontworpen door Faynblat Victoria heeft een zeer koninklijke uitstraling. Elk element in deze royale badkamer is wel voorzien van een kleine glimp van luxueus goud. Tijdens het douchen lijkt het alsof je opgesloten zit in een goudkluis met goudstaven en diverse juwelen.

Peter Sergeev

De onderstaande donkere badkamer is ontworpen door Peter Sergeev. Deze badkamer is erg strak, in het zwart, ingericht. Je moet er van houden, maar de badkamer hoort absoluut in het rijtje van meest luxueuze badkamers thuis.

Author

Op InterieurKoning.nl doe je inspiratie op voor de inrichting van je huis en tuin. Bij InterieurKoning.nl kunnen zowel particulieren als bedrijven ideeën op doen of delen. Ben je op zoek naar tips voor het inrichten van je woonkamer, badkamer, kinderkamer of tuin? Bij InterieurKoning.nl ben je aan het juiste adres!

Related Posts

No related posts found.