Doe het zelf kruidenrekje maken!

Doe het zelf kruidenrekje maken!

Kruiden zijn te vinden in vele Nederlandse huishoudens en zijn er in veel verschillende soorten. Peterselie, basilicum of nootmuskaat zijn veelvoorkomende voorbeelden van populaire kruiden. In sommige huishoudens vind je verse kruiden terug, bij anderen kruiden in potjes of blikjes. Het hebben van diverse soorten kruiden kan er voor zorgen dat de keuken er rommelig uit komt te zien en dus is het hebben van een rekje voor je kruiden een mooie oplossing. Een kruidenrek zelf maken is daarnaast creatief, waardoor je jouw keuken een unieke, opgeruimde uitstraling geeft. Hieronder enkele voorbeelden van zelf gemaakte kruidenrekjes.

KruidenplankDit kruidenrekje is gemaakt van een houten plank. De potjes zijn eenvoudig te monteren met een metalen beugel. Eventueel kun je de plank nog verven in een gewenste kleur. Aantal potjes dat je kunt bevestigen is afhankelijk van de grootte van de plank.

KruidenrekDit zelf gemaakte kruidenrek is van hout gemaakt en ziet er uit als een soort bloemenbakje dat je aan de muur hangt. Zo kun je verse kruiden eenvoudig kwijt in je keuken. Het schoolbord is erg handig om boodschappen, leuke teksten of niet te vergeten dingen op te schrijven!

KruidenrekjeDit kruidenrekje is gemaakt van steigerhouten planken. Erg handig om je kruiden in blik of potje op te bergen!

Kruidenrek DIYBovenstaand het laatste zelf gemaakte kruidenrek. Erg praktisch voor zowel verse als niet verse kruiden. Ook hier het handige schoolbord voor notities, en dergelijke!

Heb jij een kruidenrekje in je keuken hangen, al dan niet zelf gemaakt? Mocht je nog meer voorbeelden hebben van leuke, zelfgemaakte kruidenrekjes, stuur dan een mail naar info@interieurkoning.nl. Dan zorgen wij dat jouw voorbeeld geplaatst wordt!

Author

Op InterieurKoning.nl doe je inspiratie op voor de inrichting van je huis en tuin. Bij InterieurKoning.nl kunnen zowel particulieren als bedrijven ideeën op doen of delen. Ben je op zoek naar tips voor het inrichten van je woonkamer, badkamer, kinderkamer of tuin? Bij InterieurKoning.nl ben je aan het juiste adres!

Related Posts

No related posts found.